Les patinadores Pol López i Marta Jiménez premiats a la Nit de l’Esport

Aquest divendres 22 de març va tenir lloc la 16ª Nit de l’Esport a l’hotel Campus UAB, un certamen anual que premia els millors esportistes cerdanyolencs de la temporada anterior.

NIT DE L'ESPORT 2019 MARTA I POLEl club patinatge artístic Cerdanyola del Vallès estava nominat en diverses categories: com a millor esportista Femení (SUB 19) amb Clàudia López Rica i Anna Ruiz Berbel, com a millor esportista masculí (sub 19) amb el Pol López Bellavista, com a millor equip femení amb el grup Xou, i com a millor equip masculí / mixta amb la parella Pol López Bellavista I la Marta Jiménez Del Valle. Aquest últim grup masculí / mixta ha sigut el guanyador de la seva categoria, un premi que recompensa un any 2018 ple d’èxits donat que la parella artística ha sigut medalla de bronze al campionat d’Espanya 2018 i subcampiona de la copa Europa que es va celebrar a Fuengirola el passat novembre. Un any 2018 exitós que els hi permet rebre aquest premi. Tot el club i els entrenadors els feliciten i els desitgen un 2019 encara millor.

Comparteix: