El Cerdanyola FC rep dimecres el líder, el CE L’Hospitalet

El primer equip del Cerdanyola FC farà avui l’últim entrenament per preparar el duel que tindrà lloc demà a Fontetes, corresponent a la jornada 33 del campionat de lliga de Tercera Divisió.

pobla-cfcEls vallesans, onzens amb 42 punts, buscaran tornar al camí de les victòries a Fontetes davant del Centre d’Esports L’Hospitalet que arriba líder amb 64 punts, però que ha perdut els seus dos últims enfrontaments. L’empat el passat diumenge contra la UE Sants va deixar bones sensacions en el joc de l’equip tot i la falta de gol, i els verds volen fer bo el punt sumat amb una victòria a casa.  El partit començarà a les 20:30h i serà arbitrat per Juan Antonio Navarro Garcia.

Toni Carrillo destaca la imatge que va oferir el Cerdanyola al Camp de l’Energia. “A la segona part vam estar molt bé, ens va faltar verticalitat però l’actitud de l’equip va ser molt bona i hem de seguir així les properes jornades per gaudir del que queda”. Respecte el partit de demà, també explica que “la clau és que no se sentin còmodes dins del nostre terreny de joc. Però més enllà del rival, sabem que a Fontetes hem de tornar a ser forts, intensos i generar ocasions amb un joc més vertical”. Carrillo explica que la plantilla està motiva i amb ganes de guanyar a l’Hospitalet: “Quan jugues contra rivals amb tan potencial com l’Hospitalet, que la majoria de jugadors són de superior categoria, el jugador és motiva sol. L’equip està desitjant jugar demà. Esperem que estiguin tots descansats i que ens respectin les lesions.”

En l’apartat de baixes, trobem Uri Escabrós, Alberto Garcia i Arnau Tobella, lesionats, i Pitu sancionat per acumulació de targetes. Font: cfc.cat

Comparteix: