Podem continua treballant per presentar-se a les eleccions

El dia d’ahir, 17 de març, Podem va donar el tret de sortida a les pròximes eleccions generals, europees i municipals a les Cotxeres de Sants amb la participació de l’Ada Colau, l’Ernest Urtasun i el Jaume Asens. Aquest últim encapçala la llista a les eleccions generals en una coalició de partits que reediten el nom EN COMÚ PODEM!

podemcerdanyolaEl centre local de Podem es comprometem des de ja a donar-ho tot per tornar a guanyar Cerdanyola per a la seva gent, i per tant a treballar pel Jaume Asens i la candidatura En Comú Podem. “No hi ha altra manera d’aturar la ultradreta, construir i recosir un projecte nacional popular català i posar la gent comuna i el medi ambient al centre de tota l’activitat pública. No hi ha altra manera que guanyar Catalunya perquè guanyi i canviï Espanya, i guanyar Espanya perquè guanyi i canviï Catalunya”, afirmen en un comunitat.

A Podem Cerdanyola del Vallès han fet una aposta amb la fi de poder construir una candidatura a les municipals, que sota el mateix nom d’En Comú Podem Cerdanyola sigui més amplia que els seus integrants. Han insistit en que s’hauria de conformar amb els integrants dels Comuns i Podem amb protagonisme de la gent comuna vinculada a les lluites i moviments socials de Cerdanyola.

Pensen que a Cerdanyola la seva força resideix precisament en el fet de que no tenen cap herència, deutes ni compromisos amb ningú que hagi governat abans, i això ho hem de transmetre a la gent decebuda de promeses que mai es compleixen.

Pensen que la continuïtat natural de les Eleccions Generals a les Municipals hauria de ser que es presentessin plegades el 26M, i com a Podem estan fent esforços i posant tot de la seva part per arribar a un acord local, on Podem com a força disruptora i nova ha de tenir un paper rellevant en tal articulació.

Així doncs, i davant el temps que s’esgota, l’Assemblea del Cercle de Podem Cerdanyola del Vallès decidirà aquesta mateixa setmana la decisió final que adoptaran i que comunicaran a la ciutadania oportunament. Sigui la decisió que sigui, Podem Cerdanyola ens presentarem per primera vegada a unes Eleccions Municipals.

Comparteix: