Empat sense gols entre Cerdanyola FC i UE Sants

El Cerdanyola FC no ha pogut passar de l’empat davant la UE Sants en un partit on ha buscat i merescut més però la falta d’encert en els metres finals no ha permès sumar els tres punts. Avui era una cita especial pel nostre entrenador Toni Carrillo que ha complert 400 partits a la banqueta verda, una fita poc habitual en el futbol modern.

IMG_20190317_171542-1-1-e1552839824876El duel ha començat amb molta intensitat, però sense dominador clar ni ocasions de perill. Cano avisava primer amb una rematada de cap que sortia fregant el pal, després d’una bona centrada d’Àngel de la Torre. Però un cop més les males notícies arribaven en forma de lesió. Uri Escabrós havia d’abandonar el camp després de rebre un fort cop en un xoc amb el porter local, i deixava el seu lloc a Guille Torres. El Sants no aconseguia apropar-se amb claredat a la porteria avui defensada per Marc Briones. Només es pot destacar una falta a la frontal servida per Aleix que Guille ha enviat forat. La més clara dels verds l’ha protagonitzada Guille Torres a la mitja hora de joc, amb una potent rematada que ha obligat a intervenir Yaman de forma providencial. Amb el marcador inicial finalitzava el primer temps.

A la represa, els homes de Toni Carrillo s’han fer amb el control de la pilota i el partit s’ha començat a jugar principalment al camp dels barcelonins. En el 57’, Roger s’ha internat a l’àrea però s’ha quedat sense angle de xut quan es plantava sol davant Yaman. Álex Torres també ha buscat el gol amb un parell de canonades des de la distància. En el temps d’afegit, Cano ha disposat de l’última ocasió per donar la victòria als vallesans, però el seu xut ha sortit per sobre el travesser. Un domini el del Cerdanyola que no s’ha pogut veure reflectit en el marcador final.

El proper partit serà dimecres, 20 de març, a Fontetes davant l’Hospitalet, i començarà a les 20.30h.

Fitxa tècnica:

UE Sants: Yaman, Picolo, Aleix, Guille, Gala (Juli, 66’), Fabre, Crivi, Borrull (Navarro, 60’), David Cuna, Luis i Fran (Suma, 89’)

Cerdanyola FC: Briones, Pitu, Dani Martí, Alex Torres, David López, Ruben, Ángel de la Torre, Uri Escabrós (Guille Torres, 18′), Cano, Roger i Albert López

Àrbitre: Josep Ollé Lladó ha amonestat a Yaman, Guille, Luis i Julis pels locals, i Pitu i Guille Torres pels visitants.

Comparteix: