Professionals de l’EAP Serraparera i de l’EAP Canaletes-Fontetes participen en la quarta edició de l’Ecomarxa

Professionals de l’EAP Serraparera i de l’EAP Canaletes-Fontetes participen en la quarta edició de l’Ecomarxa, que es va fer el diumenge 10 de març a Cerdanyola del Vallès

cap_fontetesNombrosos participants van poder-se fer prendre la tensió arterial a l’estand informatiu que els professionals sanitaris van parar durant la jornada.

Els professionals sanitaris dels equips d’atenció primària de Canaletes-Fontetes i de Serraperera van participar en la IV Ecomarxa el diumenge 10 de març. Durant la jornada, abans i després de l’Ecomarxa, els professionals sanitaris van estar prenent la tensió arterial a tots els participants que ho demanaven i també oferien informació per adoptar un estil de vida saludable.

La marxa nòrdica és apta per a tothom i es basa a caminar amb uns bastons especialment dissenyats per a aquesta activitat. Ja fa temps que la marxa nòrdica és reconeguda com un dels esports més complets. Amb la tècnica correcta de marxa nòrdica es treballa el 90 per cent de la musculatura del cos i es potencia el treball cardiovascular i l’oxigenació de la sang. Això la diferencia de la caminada normal, en la qual només mobilitza el 30 per cent de la musculatura, o del córrer, en què intervé el 60 per cent dels músculs.

Comparteix: