Taller per aprendre a fer un carretó per a la ‘Baixcarnyola’

El Motor Club Cerdanyola ofereix dues sessions, el 23 de març i el 13 d’abril, per ensenyar les nocions bàsiques de com fer un carretó.

DSC00435La Baixcarnyola tornarà a ser una de les activitats destacades de la Festa Major del Roser de Maig. Enguany, la baixada de carretons tindrà lloc la tarda del dissabte 4 de maig i l’escenari serà el Parc del Turonet. El circuit serà una mica més llarg que el de l’any passat però igual d’exigent amb els carretons i pilots que hi participin. El Motor Club Cerdanyola, organitzador de l’activitat, vol que tothom tingui l’oportunitat de participar i per aquest motiu ofereix dos tallers a les persones que vulguin aprendre a fer un carretó. El club farà dues sessions, una el dissabte 23 de març i l’altra el dissabte 13 d’abril, ambdues de 9h a 14h a la plaça de l’Ateneu. Les persones participants rebran instruccions de com fer un carretó i qui ho desitgi també podrà fabricar-lo.

El Motor Club Cerdanyola penjarà al seu web tutorials i consells per construir un carretó. I si algú desitja més informació pot posar-se en contacte amb el club a info@mccerdanyola.cat.

Comparteix: