Esquerra organitza un autobús a la manifestació de Madrid

Dissabte 16 de març desenes de cerdanyolencs participaran a la manifestació de Madrid sota el lema «l’autodeterminació no és delicte». L’autocar d’ERC sortirà a les 08:00 del matí del Parc Tecnològic i tornarà acabada la manifestació.

CapturaLa Secció Local d’Esquerra a Cerdanyola organitza un autocar de 55 places per anar a la manifestació del dia 16 de març a Madrid sota el lema «l’autodeterminació no és delicte». Es sortirà a les 08:00h de l’Avinguda del Parc Tecnològic, a tocar de la rotonda del monument d’Elisa Arimany, si bé es recomana arribar abans.

La manifestació està convocada a les 17:00h davant l’estació d’Atocha i avançarà fins la Plaza de la Cibeles. Finalitzada la manifestació es tornarà a Cerdanyola on es preveu arribar abans de les 04:00h de la matinada.

Les places són limitades. Cal reservar per correu electrònic indicant el nom, telèfon i correu electrònic de les persones assistents a l’adreça cerdanyola@esquerra.cat. Les reserves s’atendran per ordre d’arribada dels correus electrònics i es confirmarà la plaça. Si es superen les 55 places previstes es generarà una llista d’espera per si hi ha alguna baixa amb temps per avisar. En cas necessari es miraria d’activar un segon autocar.

El viatge costa 40€ per persona. El pagament confirma la reserva de plaça i es pot fer al local d’Esquerra a Cerdanyola els dilluns de les 11:00h a les 13:00h i els dimecres de les 17:00h a les 19:00h. Si finalment algú amb reserva no pot assistir, preguem que s’avisi com abans millor per cobrir la plaça amb la llista d’espera. El pagament es retornaria sempre que es pugui substituir la plaça reservada.

No creiem necessari donar indicacions als assistents sobre el capteniment que hem de mantenir en manifestacions quan hem demostrat una i mil vegades el tarannà que ens caracteritza i l’experiència acumulada els darrers anys. Simplement recordar la conveniència de tenir el mòbil de contacte disponible i carregat, així com mantenir-nos agrupats i ser rigorós amb els horaris per evitar endarreriments en una jornada tant llarga.

Secció local d’ERC a Cerdanyola
01 de març de 2019

Comparteix: