Els Premis Literaris UAB-Cerdanyola del Vallès es consoliden

El certament literari ha rebut 168 obres originals entre relats breus, llibres de poesia i novel·les.

premisliterarisEl termini de presentació d’originals als Premis Literaris, convocats per l’Ajunatment de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona, es va tancar el dilluns 11 de febrer.

A l’edició dels premis 2019 s’han rebut 168 originals, dels quals -i després de revisar el seu compliment amb les bases dels premis-, finalment optarien a concurs: 34 relats breus al X Premi ‘Caterina Albert’, 83 llibres de poesia al XXIV Premi ‘Miquel Martí i Pol’ i 51 novel·les al XXV Premi ‘Valldaura-Memorial Pere Calders’.

Un any més ha augmentat el número total d’obres presentades en relació a la convocatòria anterior -al 2018 es van rebre 162 originals- i gairebé s’ha doblat la participació respecte fa dos anys -93 inscripcions el 2017-. Aquest fet suposa una consolidació cada vegada més gran del certamen literari.

Els membres dels diferents jurats començaran a revisar-les en breu les obres i està previst que el seu veredicte es faci públic durant l’acte de lliurament de premis el 9 de maig, a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Comparteix: