Jornada d’apoderament per a dones víctimes de violència masclista

El camp de tir amb arc municipal de Cerdanyola del Vallès va acollir una jornada d’iniciació adreçada a una vintena de dones víctimes de violència de gènere que estan seguint un procés de recuperació a la Fundació SURT.

09.tirarcfundaciosurtEl Club de Tir amb Arc de Cerdanyola ha participat amb la Fundació SURT organitzant una jornada d’iniciació al tir amb arc per a dones víctimes de violència masclista.

A l’activitat van participar una vintena de dones, que durant el matí van estar practicant el tir amb arc. Es tracta d’una activitat emmarcada en el projecte ‘Xarxa de mentores’ adreçat a dones que han patit violència. Anna Passarell, directora de la Fundació SURT, explicava que “el tir amb arc t’ofereix un moment d’estar amb tu mateixa, concentra-te… i també sentir-te poderosa i això per a les dones que han patit violència els hi proporciona apoderament”. Passarell també destacava que era la primera vegada que feien tir amb arc i avançava que “creiem que el resultat serà molt positiu i la nostra idea és poder venir més vegades”.

La Fundació SURT és una entitat d’acció social que treballa per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones i per eradicar les discriminacions per raó de sexe. La fundació promou l’apoderament de les dones, la seva autonomia i el seu lideratge, amb una visió integral.

Comparteix: