El govern municipal de Cerdanyola del Vallès secunda la vaga general del 21 de febrer

Pancarta per la llibertat dels presos polítics a l'Ajuntament | Ajuntament de Cerdanyola

Pancarta per la llibertat dels presos polítics a l’Ajuntament | Ajuntament de Cerdanyola

Les reunions i altres activitats previstes a les agendes del membres de l’executiu local s’han traslladat a altres dates.

El govern municipal secundarà la vaga general convocada per la Intersindical – CSC per al proper dijous 21 de febrer. Les activitats previstes per aquest dia i que comptaven amb la participació de membres de l’executiu local, han estat traslladades a altres dies hàbils. En aquest sentit la Comissió Informativa prevista per dijous s’ha passat al divendres, amb el vistiplau de la Junta de Portaveus.

El govern municipal garantirà el funcionament dels serveis municipals a través del decret de serveis mínims que en el moment que es publica aquesta nota s’està parlant amb els sindicats representats a l’Ajuntament.

Comparteix: