Empat del Cerdanyola FC en un partit emocionant fins al final

El Cerdanyola FC ha sumat un punt en la visita al Municipal del Carrer Girona, en un partit que s’hauria pogut decantar cap a tots dos costats i que finalment ha acabat en un empat a dos.

IMG_20190217_171056-1En els primers compassos, ha quedat patent l’igualat dels dos equips. El Granollers ha avisat primer amb un xut de Molins des de l’interior de l’àrea que Del Rio desviava a córner. En el 12′, Alberto no ha pogut seguir jugant per una lesió al genoll  i ha estat substituït per Guille Torres, que ha ocupat la demarcació de central. Amb el pas dels minuts, el Cerdanyola ha fet un pas endavant i han començat a arribar les ocasions. Roger buscava porteria amb un xut ras que blocava Sergio en el 19’. Poc després, Cano rematava de cap una centrada de David Lòpez i feia intervenir novament a Sergio. Al tram final, el davanter verd ho ha tornat a intentar amb una xilena que ha sortit fora. Amb el marcador inicial arribàvem al descans.

A la represa, els de Toni Carrillo han dominat el joc mitjançant el control que donaven Oscar Garcia i Roger. Guille Torres ha buscat el gol de la jornada amb una rematada d’esperó que ha sortit fregant el pal. Però seria el Granollers qui obriria el marcador amb un potent cop de cap de Xavi Civil que rematava al fons de la xarxa una centrada d’Albert Ruiz. L’empat no s’ha fet esperar. Javi López, que havia entrat a la segona part, ha rematat una assistència d’Albert Lòpez per tornar la igualada a l’electrònic. El Cerdanyola no es conformava amb l’empat i ha buscat el segon, però seria el conjunt de Jose Solivelles qui es tornaria a posar per davant. Albert Ruiz, en el 88’, s’internava a l’àrea i no perdonava davant Del Rio. Un cop dur per un Cerdanyola que havia proposat molt més. I en el 93’, Carlos Cano tornava a restablir l’empat transformant una pena màxima, que ell mateix havia provocat.

Amb el punt sumat, el Cerdanyola se situa dotzè amb 37 punts.

Fitxa tècnica:

EC Granollers: Sergio, Víctor, Guillem (Capa, 83’), Molins, Civil, Albert, Martí Serra, Martí Soler, Joel Cañaveras, Joel Brey (Joan Ines, 66’) i Marc Garcia (Pau Dabra, 56’).

Cerdanyola FC: Del Rio, Pitu, Alberto (Guille Torres, 12′), David López, Dani Martí, Ruben, Aliaga, Oscar Garcia (Javi López, 71′), Cano, Roger i Albert López.

Gols: 1-0 Civil, 76′; 1-1 Javi López, 82′; 2-1 Albet Ruiz, 88′; 2-2 Cano, 93′.

Àrbitre: David Baron ha amonestat a Martí Soler, Civil i Víctor pels locals, i Guille Torres, Dani Martí i Aliaga pels visitants.

Comparteix: