Compromís continua amb la seva aposta per la zona blava: ja es pot pagar amb el mòbil

Compromís continua apostant per la zona blava de pagament als carrers de Cerdanyola. Ara s’ha habilitat un nou mètode de pagament a través del mòbil.

El passat 31 de juliol de 2017 va finalitzar el contracte del servei de control de l’estacionament de vehicles a la via pública de Cerdanyola, les conegudes “Zones Blaves” amb l’empresa Estacionamientos y Servicios S.A. Des de l’1 d’agost aquest servei se li ha atribuït a l’empresa municipal Cerdanyola Promocions S.L.U.

El Govern de Compromís va tenir a les seves mans complir el que va anunciar al programa electoral que va presentar per les eleccions de maig de 2015 i que el va portar a ser la segona força més votada: Municipalització de la zona blava per garantir la seva gratuïtat i la rotació de vehicles.

Programa de Compromís (2015)

Programa de Compromís (2015)

Aquesta municipalització, com totes les que portava el programa electoral de Compromís, tampoc s’ha dut a terme. Com a conseqüència, les cerdanyolenques continuarem pagant l’estacionament en aquestes zones que ocupen l’espai públic de la ciutat.

A més a més, el Govern es va comprometre a invertir 200.000 euros per renovar els parquímetres de la zona blava, que ara estaran adequats a la normativa SEPA mitjançant EMV amb pinpad per a les operacions de pagament amb targetes bancàries.

App Aparcare

L’opció de poder pagar a través del mòbil es pot controlar des de l’app Aparcare, que es descarrega de forma gratuïta tant a l’App Store (d’Apple) o a Google Play (per Android).

Un cop la persona usuària ha registrat les seves dades es pot pagar l’estacionament en zona blava o bé demanar més temps d’estacionament, en el cas que s’esgoti el que tenim demanat. En el cas que no s’esgoti tot el temps contractat per l’aparcament, es retornen els diners de la diferència.

A Cerdanyola del Vallès tenim 364 places d’aparcaments de zona blava que ja es poden pagar a través d’aquesta app, tot i que a municipis com ara Gavà, Calella, o Lloret de Mar, entre d’altres, també es pot  utilitzar l’aplicació  Aparcare per pagar l’estacionament perquè  l’empresa gestora és la mateixa.

La nova aplicació és una bona opció per guanyar temps, ja que permet a l’usuari estacionar encara que no porti monedes o també es pot modificar el nostre temps d’estacionament des del mòbil.

Comparteix: