L’exploració de l’espai protagonitza la First Lego League d’aquest any

El 9 de febrer se celebrarà a l’Escola d’Enginyeria el torneig Firts Lego League, on els joves participants hauran d’investigar i resoldre desafiaments científics actuals aplicant conceptes matemàtics i desenvolupant competències com el treball en equip o la comunicació.

Captura de pantalla de 2019-02-09 21-18-14El 9 de febrer, l’Escola d’Enginyeria serà seu un any més del First Lego League, un torneig internacional on els participants dissenyen, construeixen i programen robots utilitzant la tecnologia LEGO® MINDSTORMS®. La intenció és que els i les joves puguin investigar i resoldre desafiaments científics actuals, aplicant conceptes matemàtics i científics en la vida real, desenvolupar habilitats i competències com el treball en equip, la resolució de problemes i la comunicació, participar i, sobretot, divertir-se en el torneig.

L’any 1989, Dean Kamen, inventor i emprenedor, va fundar FIRST (For Inspiration and Recognition of Science and Technology), una fundació sense ànim de lucre amb la missió d’inspirar als joves l’interès per la ciència i la tecnologia a través de programes innovadors. El 1998 FIRST i Lego Group van unir les seves forces per crear la FIRST Lego League. Des de 2006 la Lliga Lego està organitzada a Espanya per la Fundació Scientia, una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu la promoció de les vocacions científiques i tecnològiques a través dels valors de la innovació, la creativitat, el treball en equip i la resolució de problemes.
Aquesta edició transportarà als participants a l’espai gràcies al Repte INTO ORBIT. Els joves, d’entre 10 i 16 anys, hauran de pensar com autèntics enginyers i científics per aconseguir explorar l’univers. Els equips hauran de dur a terme un projecte científic per a resoldre un problema real relacionat amb el repte. A més, construiran i programaran un robot autònom utilitzant la tecnologia de Lego® MINDSTORMS® per a resoldre les missions del Joc del robot.
Comparteix: