La UAB dona la benvinguda als estudiants estrangers que arriben el segon semestre

Com cada semestre, els estudiants estrangers que s’incorporen a la UAB poden participar als International Welcome Days, unes jornades que els permeten prendre contacte amb altres companys i amb els serveis i col·lectius de la Universitat. La jornada ha començat avui, 4 de febrer, amb una fira d’entitats i les activitats finalitzaran el proper 9 de febrer.

Captura de pantalla de 2019-02-04 19-14-41Fins al 9 de febrer, la UAB organitza els International Welcome Days, unes jornades d’acollida per als estudiants estrangers que s’incorporen a la Universitat el segon semestre. L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els nouvinguts es puguin familiaritzar amb el campus, els serveis i els col·lectius de la UAB, i que també puguin conèixer a altres estudiants, tant locals com d’altres països.

En el primer dia de la jornada, el 4 de febrer, els estudiants internacionals han pogut visitar la fira d’entitats, on diversos col·lectius de la UAB han muntat estands per donar-se a conèixer i explicar als estudiants nouvinguts les seves activitats.

A continuació, la sala cinema ha acollit la benvinguda institucional, a càrrec de Sara Moreno, vicerectora d’Estudiants i d’Ocupabilitat, qui ha explicat les activitats programades i ha animat els estudiants a gaudir de la seva estança a la UAB i a aprofitar-la al màxim. Per la seva banda, Fiona Megan, tècnica del Servei de Llengües, els ha donat informació pràctica per fer la seva estada més agradable. També hi era present Maria Teresa Paramio, adjunta del vicerector de Relacions Internacionals.

Durant la resta de la setmana, tindran lloc diversos tallers i xerrades per donar a conèixer l’Erasmus Student Network, el Servei de Llengües, l’Observatori per a la Igualtat, Cultura en Viu o la Fundació Autònoma Solidària. A més, hi haurà un dinar internacional per compartir menjars típics dels diferents llocs d’origen dels estudiants, i la setmana acabarà amb una passejada per la ciutat de Barcelona.

Comparteix: