La regidora Laura Benseny prohibeix que un veí periodista gravi en acte públic de Bellaterra

Tal com informa el digital Bellaterra.cat, la regidora Laura Benseny ha prohibit a un periodista de Bellaterra que gravi un acte públic de l’EMD.

img_87178238971898297411222

Imatges: CxC

 Ahir al vespre, Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola del Vallès, i Laura Benseny, la seva regidora de relacions institucionals entre l’Ajuntament i Bellaterra, van fer una trobada pública amb els veïns del Turó de Sant Pau (Bellaterra), una intervenció feta a la seu del Centre Cívic, situat a les portes de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Just quan havia de començar aquesta trobada pública, la regidora Laura Benseny a vist que el periodista i veí Carles Aluju, iniciava a gravar en directe i s’ha dirigit cap a ell i li ha prohibit la seva feina professional, així que el veí ha decidit d’abandonar la sala del Centre Cívic, en senyal de protesta, i amb la sorpresa dels veïns assistents a l’acte.

Des de Bellaterra.cat s’han mostrat preocupats per l’actitud de la regidora i es pregunta “En quina societat i país creu viure aquesta regidora de Cerdanyola?”. Sembla increïble que, aquesta persona dita d’esquerres i antisistema, prohibeixi la més elemental de les accions democràtiques, com és informar en llibertat des d’un centre públic.

No és el primer atac al dret d’informació que ha viscut Cerdanyola

Aquesta actitud prepotent no es vivia a Cerdanyola d’ençà que Carme Carmona (PSC) va prohibir a un col·laborador de Cerdanyola Informa que la gravés en un acte públic. Un altre episodi semblant, i més lamentable, el trobem quan Paco Ortíz i Carme Carmona (els dos del PSC) van amenaçar a un col·laborador del nostre mitjà, que es va presentar al ple d’investidura acreditat. En aquell moment, ens van dir: “si grabas te llevarás una sorpresa desagradable”.

Comparteix: