Tres detinguts sorpresos “in fraganti” quan intentaven robar un pis

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres veïns de Barcelona, ​​que van ser sorpresos “in fraganti” quan intentaven forçar un pany per robar en un pis de Cerdanyola.

Barri de Les FontetesVa passar el passat dia 23. Al voltant de les 11.20 hores un agent de paisà, fora de servei, de la policia catalana va observar tres individus que inspeccionaven panys de porteries del carrer Sant Lluís de Cerdanyola. La seva experiència li va fer tenir la certesa que estaven intentant robar pel que va alertar del fet al telèfon d’emergències 112.

Immediatament va acudir al lloc una patrulla dels Mossos de paisà que va constatar la presència dels tres homes tractant de forçar el pany de la porteria d’un bloc d’habitatges. Quan ho van aconseguir, dos d’ells van pujar les escales en direcció als pisos, mentre que el tercer es va quedar a baix vigilant.

Els policies van aconseguir detenir dos dels lladres quan es disposaven a forçar el pany d’un pis a la tercera planta, per la qual cosa estaven usant palanques, guants de làtex, una llanterna i una petita navalla. El tercer dels delinqüents, el que vigilava, va fugir quan va veure arribar als policies. Va poder ser detingut poc després a l’estació de Renfe de Cerdanyola quan intentava fugir.

Els tres van ser posats a disposició judicial a Cerdanyola el dia 25 d’aquest mes. Després de prestar declaració van quedar en llibertat amb càrrecs. Font: eldiadesabadell.cat

Comparteix: