L’Ajuntament contractarà 72 persones en plans d’ocupació

Les contractacions formen part del Pla d’Ocupació 2018 – 2019 promogut conjuntament per l’Ajuntament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Les ofertes de treball s’aniran publicant al web http://www.cerdanyolaoberta.cat, al taulell del Servei municipal de treball i promoció econòmica i a l’Oficina de Treball de la Generalitat qui, finalment, inscriurà i derivarà les persones candidates per ocupar-les

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei municipal de treball i promoció econòmica, promou i cofinancia, un any més, la contractació de persones aturades en el marc dels diferents programes de pla d’ocupació.

L’objectiu de l’oferta laboral dels plans d’ocupació 2018 – 2019 és millorar l’ocupabilitat de les persones participants, facilitant l’adquisició d’experiència laboral i posant a disposició dels i de les participants recursos de formació, complementaris a l’experiència estrictament professional, que variaran en funció del programa i del perfil professional de cada una de les persones contractades.

Actualment, ja estan en marxa les diferents iniciatives promogudes per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Aquestes actuacions de promoció de l’ocupació local han de permetre la contractació d’un total de 72 persones; 34 persones a través de programes impulsats per l’AMB i 38 persones que es podran contractar gràcies als programes del Servei d’Ocupació de Catalunya

Els llocs de treball previstos i promoguts per l’Àrea Metropolitana de Barcelona són els següents: digitalitzadores, auxiliars de conserge, agents cívics/ques, operaris/es polivalents, oficial d’electricitat, oficial de pintura, oficial de paleta i oficial guixaire-escaiolista. A més a més, aquest any es programa de nou un projecte específic per persones afectades per problemes de salut mental que permetrà la contractació d’operaris que realitzaran tasques de pintura en espais públics i d’un/a monitor/a d’acompanyament.

Els llocs de treball previstos i promoguts pel Servei d’Ocupació de Catalunya i dividits en dos convocatòries diferents (Treball i Formació i Enfeina’t) són els següents: Operaris polivalents de jardineria, oficials de pintura, operaris polivalents, oficial de fusteria, oficial de paleta, agents cívics i un/a coordinador/a de projecte.

Per a més informació consulteu les ofertes a l’Oficina de Treball de la Generalitat, a Feina Activa o al Servei de Treball de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Comparteix: