El conjunt de xou del Club Patinatge Artístic Cerdanyola es classifica per al Campionat de Catalunya

Captura de pantalla de 2019-01-28 17-52-45

Vilanova i la Geltrú acollia el primer campionat de Barcelona d’aquesta temporada, en concret la competició dels diferents grups de xou.

EL CPA Cerdanyola del Vallès tenia doble representació: a més del conjunt xou petit que ja és un grup consolidat al món del xou, s’ha afegit enguany el quartet sènior. Ambdós grups van assolir uns bons resultats a aquest campionat, especialment el conjunt xou petit el qual, amb el tema “Empoderades”, ha quedat a la setena posició amb 67,4 punts i s’ha classificat de retruc per al pròxim campionat de Catalunya que es celebrarà a Reus els 16 i 17 de Febrer.

L’altre conjunt format per quatre patinadores, és a dir el quartet, va quedar setè també amb el tema “Flappers, Dreamgirls!” però no s’ha pogut classificar per al campionat català. Tot i així és un resultat encoratjador per a aquest nou conjunt del club patinatge artístic Cerdanyola.

Per altra banda, el diumenge s’ha celebrat el I trofeu de Mollet del Vallès de figures obligatòries on el CPA Cerdanyola ha obtingut una medalla d’argent en categoria Juvenil amb l’Eva Dubosc que va ser segona. Altres resultats van ser:

Cadet: Andrea García 4ª, Carla García 7ª

Júnior: Pol López 7é, Andrea López 8ª, Gemma López 10ª

Comparteix: