Bruno Oro explorarà la immortalitat al Teatre Ateneu

El popular actor arribarà al teatre cerdanyolenc el 15 de febrer amb una proposta on reflexiona en clau de comèdia futurista sobre la immortalitat i les seves conseqüències.

L’obra Immortal és una comèdia dramàtica futurista en la qual l’actor Bruno Oro es desdobla en multitud de personatges que gaudiran, sofriran o s’enfrontaran a la immortalitat.

Aquesta obra és el primer sol de teatre de Bruno Oro, tot i que ha comptat per la gestació del muntatge amb la col·laboració de Marc Angelet i Alejo Levis, dos dels millors creadors teatrals de ciència ficció.

El producte final, allò que veurem damunt del fustam, són personatges totalment reconeixibles als quals la immortalitat els ha canviat completament la vida. Uns personatges que ens interpel·len amb qüestions com què faríem si tinguéssim tot el temps del món?. I és que la vida mai s’acaba. On podem preguntar-nos coses com què faríem si haguéssim d’aguantar el sogre o la sogra eternament. O si haguéssim de treballar en aquella feina que no ens agrada 200 anys més, com ho entomaríem. O què faríem quan els nostres propis fills fossin ja besavis …

Un futur potser no tan llunyà…. On es possible pensar en qüestions ben del nostre temps. La vida, la mort, la soledat …

IMMORTAL, una comèdia futurista amb Bruno Oro – TEASER from Hause & Richman on Vimeo.

Comparteix: