Toni Morral, l’impulsor de l’abocador Elena, possible secretari general de la Crida Nacional de Puigdemont

Segons han explicat a l’agència EFE, fonts de Crida Nacional per la República posicionen a Toni Morral com a possible secretari general de la formació de Carles Puigdemont i Jordi Sánchez. Morral té un historial obscur a Cerdanyola.

Toni Morral, acompanyat pel seu antic equip

Toni Morral, inaugurant la “passarel·la inútil”

L’actual diputat de Junts per Catalunya en el Parlament i ex-alcalde de Cerdanyola podria ser el secretari general del partit impulsat per Carles Puigdemont i Jordi Sànchez “Crida Nacional per la República”. Morral formarà part de la llista elaborada per Jordi Sànchez i aspira a ser escollit secretari general de la Crida aquest dissabte. Fonts internes parlen que Morral és actualment “el millor posicionat” per ocupar aquest càrrec, encara que hi haurà de convèncer a més militants que Elsa Artadi, que també té força per ocupar la secretaria del partit.

Tots els interrogants es respondran dissabte, quan el partit celebrarà el seu congrés, on s’escollirà al president (tot apunta que serà Sànchez), al secretari general i a la resta de membres de la direcció.

L’ex-alcalde de Cerdanyola, llavors sota les sigles d’ICV, té un historial obscur a la ciutat. És conegut per impulsar l’abocador tòxic ELENA, que tants problemes de sortida de gasos i lixiviat ha provocat, per impulsar el projecte de construcció de 4.000 habitatges a Can Planas, per la construcció de la famosa “passarel·la inútil” del Riu Sec, per censurar un acte de la Plataforma Cerdanyola Sense Abocadors a l’Ateneu, per incrementar el deute de l’Ajuntament un 30%, per portar endavant el ruïnós negoci públic-privat de Cerdanyola Aparca i per tenir un càrrec de confiança que, segons van informar des del PSC, no va assistir mai al seu lloc de treball.

 

 

Comparteix: