Els vestuaris de la brigada es traslladen a Can Xarau de forma provisional

El govern municipal ha decidit que els treballadors/es de la brigada facin ús dels vestuaris de la piscina de Can Xarau fins a trobar la solució definitiva al trasllat de la Brigada Municipal d’Obres.

Complint amb el compromís d’actuar amb celeritat, adquirit amb els treballadors i treballadores de la brigada i la representació sindical, el govern municipal ha pres la decisió de traslladar temporalment els vestuaris dels operaris de la brigada municipal d’obres a la piscina de Can Xarau, actualment tancada per la reparació d’una fuita d’aigua. El personal de la secció administrativa del servei i el cap de la brigada treballaran físicament des de l’Ajuntament i els dos operaris de magatzem seran les dues úniques persones autoritzades a accedir a la nau i ho faran amb els equips de protecció de seguretat corresponents.

Avui mateix, l’empresa contractada ha recollit mostres per fer l’anàlisi que confirmarà o no la presència d’amiant en l’ambient a dins de la nau. El resultat estarà disponible al llarg de la setmana vinent. El regidor d’Ecologia Urbana i Salut Públic, Iván González, destaca que independentment del resultat de l’anàlisi “fa temps que es treballa en traslladar la brigada a una nova nau que compleixi amb la legislació vigent”.

Comparteix: