La Forja deixa un missatge a la comissaria de la Policia Nacional

La Forja denuncia amb pintades la repressió de la Policia Nacional contra l’independentisme

La comissaria de la Policia Nacional de Cerdanyola va ser pintada per persones de La Forja per mostrar el seu desacord per la seva presència al municipi i per l’onada repressiva que va executar el cos policial del Regne d’Espanya el passat 16 de gener contra el moviment independentista, on van detenir a 16 persones.

La Forja vol deixar clar a la Policia Nacional que “No ens aturarem” i, en el seu comunicat, es mostren “ferms i forts davant aquest atac contra els moviments independentistes combatius”. El col·lectiu cerdanyolenc remarca, a més a més, que no van ser detencions aleatòries de les persones que van actuar l’1 d’octubre tallant les línies de l’AVE, sinó que han seleccionat a persones joves amb militància en l’espai públic.

El comunicat també li dóna una clatellada al Govern de Quim Torrà, a qui li demana que deixi de jugar al doble joc i que faci efectiva la República. “Mentre ells negocien els pressupostos espanyols amb els partits del règim del 78, nosaltres som detinguts, identificats, reprimits”, diu l’escrit.

Per últim, La Forja demana que es deixi de criminalitzar els manifestants que s’encaputxen, ja que es fa “per protegir-se de l’Estat feixista”.

DxHGdNtXgAA4VgI

Imatges: Twitter de La Forja.

Comparteix: