ERC inicia la campanya amb “cafès informatius”

Aquesta setmana ha començat una ronda de cafès informatius amb Helena Solà, candidata d’ERC a l’alcaldia de Cerdanyola.

CafeGeneral1Durant les properes setmanes està previst fer cafès a tots els barris de la ciutat. Aquests actes de petit format, oberts a tothom, es realitzen sense cap mena de guió previ i tenen com a objectiu facilitar en diàleg directe entre la candidata i els ciutadans que faciliti l’intercanvi d’opinió i informacions en els dos sentits. Els ciutadans tenen l’oportunitat de preguntar directament sobre els trets principals del programa d’ERC. Al mateix temps, Solà i els membres del seu equip que participen amb ella als cafès tenen també l’oportunitat de conèixer amb més detall els problemes, necessitats i propostes dels veïns.En aquesta primera convocatòria, que es va fer a Cal Pintxo, els veïns van interpel·lar a la candidata sobre una gran varietat de temes, entre els quals es podrien destacar aquests:- Possibles millores a l’organització administrativa de l’Ajuntament.
- Estat actual del projecte de crematori.
- Possibles solucions per a les pistes de tennis abandonades del sector Polizur.
- Propostes d’ús per al solar del Carrer Josep Panné.
- Conveniència d’organitzar referèndums ciutadans quan calgui prendre grans decisions de ciutat.
- Informació sobre el Pla Estratègic de Ciutat del partit.
- Estratègies per millorar la neteja dels carrers.
- Possibles polítiques per millorar les escoles bressol de Cerdanyola.

L’assistència al cafè tant de ciutadans particulars com de representants de diverses entitats de Cerdanyola va atorgar al diàleg un elevat grau de dinamisme.

ERC a Cerdanyola anirà informant sobre les properes convocatòries d’aquests cafès (que està previst que es realitzin amb periodicitat setmanal) mitjançant les nostres xarxes socials.

Comparteix: