Cerdanyola participa en l’homenatge a l’artista Lluís Clapés

El Museu d’Art de Cerdanyola instal·la temporalment la columna totèmica cedida per Clapés al costat dels gerros de l’artista ceramista sabadellenc Marian Burgés.

El Museu d’Art de Cerdanyola participa en el reconeixement a l’artista Lluís Clapés (Sabadell 1945-20columna_clapes18), anomenat  In Amicorum, que li fan a la seva ciutat nadiua.

El MAC – Can Domènech ha instal·lat una columna totèmica donada a la ciutat  pel mateix artista arran de l’exposició que va fer al museu el 2016. La peça ha estat instal·lada temporalment a l’àmbit de la ceràmica modernista al costat dels grans gerros del rellevant ceramista sabadellenc Marian Burgués.

Aquesta instal·lació coincidex amb l’homenatge que se li fa a l’Espai Foc i al Museu d’Art de Sabadell. A la nostra ciutat Clapés va realitzar també els grans murals del Xaloc i la Tramuntana del carrer de la Bassa a Cordelles.

Comparteix: