Tenim una “biblio” que no s’atura!

Avui comença la tercera edició del Joc de l’Okka, la científica Tina farà de les seves i destaquen, entre moltes altres propostes, les hores del conte i dels nadons, així com els Cafès filosòfics i l’Aula d’Estudi Nocturn.

bibliotecacerdanyolaLa científica Tina, un personatge conegut pels infants de 2 a 6 anys, tornarà a la Biblioteca el 14 de gener i l’11 de febrer, a les 17.30 h i a la sala de petits lectors. El dia 15 de gener s’activa el Joc de l’Okka en la seva tercera edició. Es tracta d’un joc on per avançar cal que els infants participants de 7 a 12 anys vagin llegint llibres i esbrinant les claus per superar les caselles.

La Biblioteca Central ens proposa noves cites dels seus programes adreçats a grups determinats. Comencem amb el Ballmanetes, un espai de gaudi de la música de mares i pares amb els seus nadons de 0 a 12 mesos. Es farà el 16 de gener i el 12 de març. A les 17.30 h a la sala de petits lectors. Requereix inscripció prèvia.

Els contes són matèria primera de moltes activitats de la Biblioteca. L’Hora del conte Tocats de l’Ala, per infants de més de 4 anys, es farà el 19 de gener a la sala d’actes. A partir de les 12 h. L’Hora del conte de menuts, Mà i manetes, proposa sessions el 23 de gener; el 20 de febrer, La lluna està trista i el 6 de març, El viatge del ratolí. S’adreça a menuts d’1 a 4 anys. A la sala de petits lectors i amb dues sessions, a les 17.30 h i 18.30 h. Cal inscripció prèvia.

Els Nadons de 0 a 12 mesos també tenen la seva activitat. Serà el 6 de febrer, a les 17.30 h a la sala de petits lectors. Es presenta amb el títol de Contes per acaronar i requereix inscripció prèvia.

L’anglès i els contes tindran també la seva hora, Once Upon a Time. Adreçada a infants de més de 4 anys, es farà el 16 de febrer a partir de les 12 h.

Cafès amb filosofia

El Cafè filosòfic permet un diàleg sobre temes d’interès intercanviant punts de vista i inquietuds des d’una perspectiva filosòfica. Per participar-hi no cal tenir coneixements de filosofia. Activitat adreçada a adults. Sessions els dies 17 i 31 de gener i el 14 i el 28 de febrer. A les 18.30 h a la sala d’actes.

Instagram

La Biblioteca ens proposa que participem en un concurs que requereix que localitzem al seu compte d’Instagram @bibcerdanyola una fotografia d’un llibre, que és justament el que es regalarà si guanyem. Què cal fer per participar-hi? Seguir el compte d’Instagram de la Biblioteca, fer like a la foto del concurs, comentar-la etiquetant a dos amics / amigues. Es pot participar diverses vegades convidant a amics diferents. Després, esperar que la sort ens acompanyi i ens triïn com a guanyadors.
Del 4 al 10 de febrer hem de localitzar l’obra de Tom Schamp  El libro más divertido del mundo. Seguiu el compte i esteu al cas de la foto!

Aula d’Estudi Nocturn

Romandrà oberta fins al 8 de febrer. De dilluns a dissabte de 20.30 h a 01.00 h. El servei inclou estudi individual i accés a WI-FI (imprescindible el carnet de la biblioteca). A la sala – 1 de la biblioteca.

Travesses dels Goya i els Oscars

L’inici de l’any és molt cinematogràfic. Arribaran els premis Goya i després els Oscars. La biblioteca ens proposa que fem la nostra travessa sobre com anirà la distribució dels guardons. Del 17 de gener al 2 de febrer arriben les Travesses dels Goya i del 7 al 23 de febrer, les Travesses dels Oscars.

Participeu i si guanyeu, rebreu un reconeixement de la Biblioteca Central!

Més propostes

Es poden veure les mostres Els més prestats del 2018, del 14 al 26 de gener, Temps de cinema, del 14 de gener al 23 de febrer, Sang i Tinta, del 29 de gener al 9 de febrer i De Caputxetes i Llops, de l’11 de febrer al 9 de març.

Comparteix: