Cerdanyola disposarà de 9 contenidors més d’oli

Els nous contenidors s’afegeixen als 15 existents. El Consorci de Residus coordina la seva instal·lació dins la campanya de sensibilització ambiental ‘Excuses o Separes’.

contenidoroliavespanyaEls carrers de Cerdanyola del Vallès comptaran amb 9 nous contenidors per a la recollida d’oli usat. La ubicació d’aquestes nous contenidors serà:

  • Avinguda de Catalunya, 58-A
  • Avinguda d’Espanya, 5-7
  • Avinguda de Flor de Maig amb carrer de Montflorit
  • Carrer d’Anselm Clavé, 16
  • Carrer de la Pineda – Parc Pinetons
  • Carrer Costa, 16
  • Passeig de Cordelles amb carrer Felicià Xarau
  • Carrer de Cervantes, 2
  • Avinguda de la Primavera, 76

Aquests contenidors, ben visibles pel seu color taronja, s’afegeixen als que hi ha situats a la ciutat i que es poden localitzar a http://bit.ly/LocalitzacioContenidorsOli

La campanya del Consorci també inclourà la presència d’un educador ambiental que circularà amb una bicicleta retolada amb el lema de campanya i equipada amb portaequipatges i megafonia que, a mode d’afilador, farà una crida a la població perquè l’oli usat de la cuina es recicli als contenidors corresponents. A més, els veïns i veïnes que habitin als entorns dels nous contenidors, també rebran a les seves portes un flyer informatiu a mode de penjador de pom de porta, que els informarà de l’arribada del nou contenidor d’oli al barri.

L’any 2011 Cerdanyola del Vallès es va afegir als municipis de la comarca que fan recollida d’oli usat amb contenidors ubicats a la via pública. El reciclatge de l’oli usat és especialment important ja que es tracta d’un tipus de residu especial que si no es gestiona correctament i es llença per la pica, ocasiona obstruccions a les canonades i dificulta la depuració de l’aigua. En canvi, el seu reciclatge permet la generació de biodièsel, un combustible menys contaminant pel medi ambient.

En el marc de la Campanya ‘Excuses o Separes’ iniciada al novembre, el Consorci també disposa d’una pàgina web i un WhatsApp (656 893 709) informatiu a disposició de la ciutadania, per resoldre qualsevol qüestió referent als residus.

Comparteix: