Torna el Joc de l’Okka per fomentar la lectura entre els infants

La Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès proposa un joc de lectura molt engrescador adreçat a nens i nenes de 7 a 12 anys: el Joc de l’Okka. Les inscripcions per participar s’obren el 14 de gener.

Imatge: Diba

Imatge: Diba

El Joc de l’Okka arriba a la seva tercera edició i ho fa amb moltes novetats: proves diferents, i molta diversió. Enguany, la Biblioteca Central té com a objectiu superar la participació de l’any passat, quan 135 nens i nenes d’entre 7 i 12 anys van llegir 538 llibres.

El Joc de l’Okka consisteix en un taulell amb les característiques caselles del jocs de l’oca. Els infants inscrits han de llençar el dau gegant per avançar per les caselles, a mida que van llegint llibres de diverses temàtiques. El joc inclou diverses proves que els petits/es lectors/es han d’anar superant fins a aconseguir les 5 claus del joc.

La biblioteca ha dissenyat els personatges i el mateix joc, així com les proves, que dinamitzaran la sala infantil a partir del 14 de gener i fins el 30 d’abril.

Cloenda de la festa:

El divendres 10 de maig es realitzarà la III Festa de l’Okka a l’espai situat just al davant de la biblioteca, davant la Sala Enric Granados. Podran participar tots els nens i nenes que hagin seguit el joc, els quals seran convidats i rebran un reconeixement personalitzat.

Comparteix: