El servei de piscina del CEM Xarau romandrà tancat durant el mes de gener

Es repararan les fuites d’aigua del vas i dels conductes de les piscines. La resta de serveis del CEM Xarau s’oferiran amb normalitat.

davL’Ajuntament ha tancat el servei de piscina del CEM Xarau durant el mes de gener per reparar els problemes que provoquen un elevat consum d’aigua. Els treballs de recerca per trobar-los, iniciats el passat 22 de desembre, han permès localitzar diverses fuites en el vas i els conductes de les piscines. L’aturada del servei permetrà resoldre-les.

Les persones usuàries de la piscina dels cursos de natació (infantil i adults) i aquafitness reben avui la comunicació que els informa de la situació i de l’anul·lació del servei. En el rebut trimestral es deduirà de la quota tot el temps que s’hagi estat sense impartir l’activitat.

Pel que fa a les persones usuàries de la piscina amb abonaments anuals i entrades combinades podran utilitzar les piscines del PEM Guiera mentre duri la reparació de la instal·lació del CEM Xarau.

L’escrit informa que en el cas que la reparació durés menys del temps que el previst, s’avisaria a les persones usuàries de la piscina perquè tornin a fer-ne ús.

Instal·lació oberta

Tot i el tancament del servei de piscina, el CEM Xarau romandrà obert i les activitats de gimnàs s’iniciaran amb normalitat a partir del dilluns 7 de gener.

Per a qualsevol dubte o aclariment sobre l’equipament municipal cal adreçar-se a les oficines del CEM Xarau o als telèfons 936 917 704 o 936 917 705.

Comparteix: