La Biblioteca Central habilita l’Aula d’Estudi Nocturna

La sala estarà habilitada a la planta -1 de la biblioteca del 9 de gener al 8 de febrer, de dilluns a dissabte de 20:30h a 01:00h.

bibliotecacerdanyolaS’apropen els exàmens universitaris del primer semestre, per aquest motiu la Biblioteca Central de Cerdanyola torna a posar a disposició de les persones estudiants i ciutadania en general que ho necessiti la sala d’estudi nocturn. Aquesta sala tornarà a estar habilitada a la planta -1 de la biblioteca del 9 de gener al 8 de febrer. Entre aquestes dates es podrà fer ús de la sala de dilluns a dissabte de 20:30h a 01:00h.

Per accedir-hi només caldrà presentar el DNI per tal de poder fer un control a l’entrada. Els usuaris de la sala d’estudi nocturn disposaran de servei d’estudi individual i de WIFI. Per a poder realitzar la connexió és imprescindible disposar del carnet de persona usuària de la biblioteca. Durant aquest horari no s’oferirà servei de préstec.

Comparteix: