Música nadalenca per a celebrar les Festes

La Coral Collserola i l’Orquestra de Cambra oferiran els seus tradicionals concerts de Sant Esteve mentre que l’Agrupació Musical farà el Gran Concert de Cap d’Any.

Captura de pantalla de 2018-12-23 12-25-40Concerts de Nadal, de Sant Esteve i de Cap d’Any són habituals en aquestes dates. A Cerdanyola del Vallès, l’Orquestra de Cambra de Cerdanyola oferirà, el dimecres 26 de desembre, el seu concert de Sant Esteve. Els músics de l’orquestra i el solista i director Kai Gleusteen interpretaran el Canon de Johann Pachelbel, la Fantasia Escocesa Op. 46 de Max Bruch i un assortit de valsos de Johann Strauss i cançons populars catalanes de Pep Ventura. El concert tindrà lloc a les 19h al Teatre Ateneu i les entrades es poden comprar online a http://www.occerdanyola.cat/

Coral Collserola

Tampoc faltarà a la seva tradicional cita nadalenca la Coral de Collserola que oferirà el seu Concert de Sant Esteve el dimecres 26 de desembre a les 12h a l’Església de Sant Martí. Una vegada més, la coral estarà dirigida per Álvaro Lafuente i Moisés Cuadrado farà l’acompanyament al piano.

Gran concert de Cap d’Any

L’Agrupació Musical de Cerdanyola s’encarregarà del Concert de Cap d’Any en la temporada dels seus 20 anys. L’actuació tindrà lloc el dissabte 29 de desembre a les 19h al Teatre Ateneu. Sonaran peces al més pur estil vienès; no faltaran valsos, les polques i les nadales i tampoc el tradicional toc humorístic que caracteritza una cita clau en la temporada de l’AMCV. Les entrades per al concert són gratuïtes i s’han de descarregar de la web de https://www.agrupaciomusicalcerdanyola.cat/ Si el dia del concert encara resten entrades, aquestes es podran recollir a la guixeta de l’Ateneu des de dues hores abans del concert.

Comparteix: