El Mercat Municipal de Les Fontetes s’obre al Pla de les Alzines

Avui ha obert les portes a la ciutadania el nou accés a la llotja. S’ha canviat l’obra pel vidre, guanyant en lluminositat, interacció amb la plaça i proposant nous espais per un equipament renovat.

mercat_fontetes_3Les persones que avui divendres han anat al Mercat Municipal de Les Fontetes han pogut entrar-hi pel nou accés, tot comprovant com les parets d’obra s’han substituït pel vidre. Més llum natural, més relació amb l’entorn i la creació d’un gran porxo d’accés a la plaça que actua com a element destacat i que permet accedir a una zona vestíbul, una part de la qual a l’exterior de l’edifici i l’altra a l’interior.

L’actuació que s’ha fet i que encara continua, ha permès eliminar els graons  i adaptar un dels accessos a les persones amb diversitat funcional. També s’han construït nous lavabos. I s’ha actuat a la zona del peix, solucionant filtracions d’aigua i millorant l’estanqueïtat de les parades.

La reforma del Mercat Municipal de Les Fontetes

El projecte de reforma de la llotja, iniciat en segona fase l’agost d’aquest any, vol ressaltar les característiques arquitectòniques dels edificis que la conformen, com ara les voltes de la teulada, al temps que s’amaguen les màquines existents. S’ha millorat la ventilació i la il·luminació natural i paral·lelament s’han realitzat treballs de conservació i manteniment de les cambres frigorífiques del mercat.

L’import del projecte de remodelació del mercat és d’1.026.843,09 euros i el fa Món Vertical SL. L’import de l’adjudicació dels treballs de manteniment de les cambres frigorífiques de 160.331,16 euros i l’empresa que els ha fet ha estat Fredvic SL.

Aquests treballs, que finalitzaran a finals de febrer, març de l’any vinent, completen els duts a terme a l’agost del 2016, quan es va canviar la teulada de fibrociment del mercat municipal.

Comparteix: