Èxit de la cursa de la UAB amb 1.800 participants

La cursa solidària de la UAB en suport de La Marató de TV3, que s’ha celebrat avui diumenge, 16 de desembre, al matí, al campus de Bellaterra, ha tingut 1.800 participants. Ho han fet en les diferents modalitats de la cursa: cursa de 10 i 6,5 km., caminada de 6,5 km. i cursa per a persones amb mobilitat reduïda. La recaptació es destinarà a la investigació en el càncer, malaltia escollida per La Marató de TV3 enguay.

20181216_105956El campus de Bellaterra s’ha convertit per setè any consecutiu en una festa esportiva i solidària gràcies a la Cursa solidària de la UAB. La sortida i arribada ha estat a la Vila Universitària. El recorregut ha passat per la Vila Universitària, les facultats, el Sincrotró del Vallès i el Castell de Sant Marçal de Cerdanyola. Enguany, i coincidint amb els 50 Anys de la UAB, s’ha fet com a novetat un concurs de disfresses i una batucada de fi de festa.
Dels 1.800 participants, el 60% han estat dones i la resta, homes. El guanyador de la cursa de 10 kilòmetres ha estat Paco Castellano Rico en categoria masculina, i en la femenina, ha estat Irene Sánchez Albert, estudiant de Medicina de la UAB.
Hi han participat 112 voluntaris en les tasques d’organització així com 12 entitats relacionades amb el càncer i les malalties en la fira d’entitats.

Al llarg de les edicions anteriors de la Cursa solidària de la UAB s’han recollit més de 60.000 euros per a La Marató de TV3, hi han participat milers de persones, i ha estat possible gràcies a la implicació de 500 voluntaris/es al llarg dels set anys.

La Cursa de la UAB és una de les poques curses existents a Catalunya que inclou un recorregut específic per a les persones que tenen mobilitat reduïda, que han fet un recorregut de 480 metres per la plaça de la Vila Universitària.
Aquesta cursa l’organitza la UAB amb la col.laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, i enguany també del Sincrotró Alba.
Comparteix: