En marxa el Roser de maig 2019

Les comissions de treball per al Roser de maig ja treballen en el disseny de la Festa Major de l’any vinent.

amic-amiantLa Festa Major de Cerdanyola, el Roser de Maig, ha apostat els últims anys per un model de festa participativa, on les persones que integren les diverses comissions de treball tenen molt a dir i a decidir sobre com ha de ser la festa més important de la ciutat.

El plenari de la comissió de festes del Roser de Maig 2019 va celebrar la seva primera reunió el passat mes de novembre i ja es van concretar les diverses comissions de treball que s’encarregaran de dissenyar i organitzar la pròxima Festa Major. Aquestes comissions seran enguany les de Participació, Programació d’espectacles, Programació familiar, Espai Xarau i Barraques.

Les primeres a posar-se a treballar al llarg del mes de desembre han estat les de Participació i les dues comissions de Programació.

La comissió de Participació és la que defineix els valors que es volen transmetre al llarg de la festa i els objectius a assolir. En la primera reunió, que va comptar amb l’assistència de representants de 18 entitats de la ciutat, es van plantejar diverses propostes que de ben segur marcaran les línies de treball en l’organització i poden significar importants novetats i millores en la Festa Major

Simultàniament les dues comissions de Programació (musical i familiar) han començat també a treballar de ferm per definir quins artistes, formacions i companyies actuaran a la ciutat. Els artistes més sol·licitats tanquen aquests dies les seves agendes per al 2019 i cal fer reserves per garantir la seva actuació a la Festa Major.

La comissió que s’encarregarà de dinamitzar l’espai Xarau començarà a treballar a principis de 2019, mentre que la de Barraques serà l’última en posar-se a treballar, ja que prèviament es farà la selecció d’entitats que podran posar barraca enguany al parc del Turonet.

Les comissions reprendran la feina al mes de gener i encara segueixen obertes a la participació de nous ciutadans i ciutadanes de Cerdanyola, ja sigui com a membres d’alguna entitat o a títol individual. Tot aquell que vulgui participar-hi, pot posar-se en contacte amb el servei de Cultura de l’Ajuntament per tal de ser inclòs a les pròximes convocatòries.

Comparteix: