L’Institut Forat del Vent ja és centre solicitant del BATXILLERAT INTERNACIONAL (IB)

L’Institut Forat del Vent ha adquirit la categoria de col·legi sol·licitant per impartir el Programa del Diploma (PD) del Batxillerat Internacional (IB) i desitja obtenir l’autorització per ser un Col·legi del Món del IB.

foratdelventEls col·legis del Món de l’IB comparteixen una filosofia comuna: un compromís amb una educació internacional rigorosa i de qualitat que considerem important per als nostres alumnes.

Només els col·legis autoritzats per l’Organització de l’IB poden oferir qualsevol dels seus quatre programes acadèmics: el Programa de l’Escola Primària (PEP), el Programa dels Anys Intermedis (PAI), el Programa del Diploma (PD) o el Programa d’Orientació Professional (POP).

  • “El Batxillerat Internacional (IB) és una fundació sense ànim de lucre, motivada per la seva missió de crear un món millor a través de l’educació.”
  • L’IB té com a finalitat formar joves solidaris, informats i àvids de coneixement, capaços de contribuir a construir un món millor mitjançant l’enteniment mutu i el respecte intercultural.

En aquest centre està previst impartir el Programa de Diploma (PD) dirigit a alumnes d’entre 16 i 19 anys a partir del curs 2020-21. Es tracta d’un programa d’estudis preuniversitaris destinat a nois/es amb un alt grau de motivació.

El PD ofereix uns estudis amb vocació internacional, pragmàtics, equilibrats, complets, flexibles, rigorosos, exigents.

  • Té una durada de 2 anys
  • Avaluació fonamentalment externa: exàmens al maig del 2n any
  • Permet assolir un títol reconegut internacionalment.

La categoria de col·legi sol·licitant no garanteix que el col·legi obtindrà l’autorització.

Per a més informació sobre l’IB i els seus programes, visiteu http://www.ibo.org. Font: Forat del Vent.

Comparteix: