La base del Cerdanyola FC continua sense roba

L’Associació de mares i pares del Cerdanyola FC estan denunciant per les xarxes socials que encara no els ha arribat la roba d’entrenament.

Malgrat que el club exigeix pagar les equipacions en acabar la darrera temporada, han passat ja tres mesos d’ençà que va iniciar-se la nova temporada i els jugadors i les jugadores de la base del club de futbol local continua sense tenir la nova roba d’entrenament, xandall, anorac,…

Els porters han de pagar més

L’Associació també denuncia que els porters de la base han hagut de comprar les proteccions perquè no estava inclosa en el preu.

Una denúncia que ve de lluny.

L’any 2006 també es va denunciar la deixadesa del club vers els equips de la base. Rescatem un fragment d’una carta al director que van publicar dos entrenadors del club a la revista Cerdanyola Al Día.

Por el bien del futbol base:

Un equipo como el Cerdanyola FC, hecho, principalmente, “por el bien del futbol base”, no debería cometer los errores que ha cometido.

Es un error cobrar a cada niño 360 euros anuales (en algunos casos es más del doble que el año anterior). ¿Acaso estos 360 euros implica una mejora de servicios?¿Cuáles?¿Jugar con manga larga con un calor insoportable, porque no hay camisetas de manga corta?¿Tener que ducharse con botellas de agua porque el agua de la ducha sale hirviendo?

Comparteix: