El comerç de la ciutat surt al carrer per celebrar el Nadal

El dissabte 15 de desembre, un centenar de comerços de Cerdanyola del Vallès participaran a la campanya ‘Fem comerç, fem Nadal’, una iniciativa de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

femcomercfemnadalnoticiaArriba el Nadal i el comerç de Cerdanyola vol apropar-se encara més a la ciutadania i per això sortirà al carrer el dissabte 15 de desembre amb la campanya ‘Fem comerç, fem Nadal’. 105 establiments s’han sumat a la iniciativa, que també comptarà amb un programa d’activitats durant tot el dia i a diferents emplaçaments. La participació dels comerciants s’ha doblat respecte la jornada de la botiga al carrer celebrada el 6 d’octubre.

Els comerços inscrits muntaran part de les seves botigues al carrer davant els mateixos establiments i alguns ho faran a la plaça de l’Abat Oliba i a la plaça del Pla de les Alzines. Tots volen donar a conèixer els seus productes i convidar a la ciutadania a fer les seves compres nadalenques a Cerdanyola, fomentant i beneficiant així al comerç de proximitat. Moda, hosteleria, objectes de regal, òptica, serveis, productes de ferreteria, escoles d’idiomes, menjar… l’oferta serà àmplia i variada.

Activitats complementàries

A part de l’oferta comercial, hi ha programades diferents activitats d’11:30h a 13:30h i de 17:30h a 19:30h. Un taller de circ a la plaça del Pla de les Alzines, un taller de terrissa i pintura per a infants d’entre 4 i 9 anys a la plaça de Josep Viladomat, un taller d’instruments amb material reciclat adreçat a infants d’entre 3 i 9 anys a la cantonada del passeig de cordelles amb carrer de la Bonasort. També hi haurà jocs gegants de fusta per jugar en família al carrer de Fancesc Layret i una cercavila amb Xarop de Canya animarà la tarda. La sortida (17:30h) es farà a la cantonada dels carrers Santa Maria i Sant Ramon i finalitzarà al carrer de Francesc Layret.

A més, hi haurà establiments que organitzaran les seves pròpies activitats als seus estands. I uns altres que aprofitaran el cap de setmana i també obriran el diumenge 16 de desembre.

Comparteix: