El Cerdanyola FC supera l’Europa amb un hat-trick de Cano

El Cerdanyola FC s’ha imposat per 3-2 a l’Europa en un partit on abans de començar s’ha fet homenatge a Pitu Plazuelo pels 100 partits oficials que ha disputat amb la samarreta verda.

DtaBpHsWwAAfru0Primera mitja hora igualada amb dos equips que tracten bé la pilota però que no aconseguien arribar amb claredat a la porteria rival. Oscar Garcia ha tingut la més clara dels primers compassos amb una canonada des de fora de l’àrea que ha salvat Prego. Xavi Camps responia també des de la distància però Marc Briones rebutjava el perill. En el tram final, el Cerdanyola s’ha fet amb el domini del joc i una centrada des de banda esquerra de David López l’ha aprofitat Cano per obrir el marcador. Amb el 1-0 i les bones sensacions que ha transmès el conjunt de Toni Carrillo s’arribava el descans.

A la represa, una centrada de Pitu l’ha pentinada Javi López a l’interior de l’àrea on Cano no ha perdonat i ha fet el segon pel Cerdanyola. El davanter verd tampoc ha desaprofitat una pena màxima per mans de Castell i ha completat un hat-trick que semblava sentenciar el partit. Però un penal per mans d’Uri que li ha costat la segona groga, ha suposat el 3-1 obra d’Alfons Serra. L’Europa s’ha bolcat a l’atac i Gabi faria el segon dels visitants en el 89’. En el temps afegit, els graciencs han buscat l’empat però els vallesans han sabut mantenir el resultat que col·loca el Cerdanyola dotzè amb 24 punts.

Els de Toni Carrillo visitaran el camp del Martinenc diumenge vinent, 9 de desembre, a les 12h.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC : Marc Briones, Pitu, Uri Escabrós, David López, Dani Martí, Ruben, Albert López, Oscar Garcia (Arnau Tobella, 80’), Cano (Edgar Tejada, 80’), Javi López i Ángel de la Torre (Roger, 66’)

CE Europa: Marc Prego, Xavi Liebana, Guillem Castell, Adrià, Gabi, Xavi Camps (Varona, 54’), Soto (Eloi, 54’), Josa, Eric (Jordi, 65’), Alfons i Fode

Gols: 1-0 Cano, 39’; 2-0 Cano 50’; 3-0 Cano 70’; 3-1 Alfons Serra 72’; 3-2 Gabi 89’

Àrbitre: Moreno Villaécija ha amonestat a Pitu, Uri Escabrós (2, 76’), David López, Albert López i Edgar Tejada pel Cerdanyola, i Guillem Castell i Gabi per l’Europa.

Font: cfc.cat

Comparteix: