Procés participatiu per definir el Pla especial de protecció de Collserola

proces_participatiuEl 28 de novembre es farà una reunió informativa de 18 a 20 h, a la sala 22 de l’Ateneu. També es pot omplir una enquesta online.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), en coordinació amb els ajuntaments amb terrenys al Parc de Collserola, entre els quals Cerdanyola del Vallès, han posat en marxa un procés d’informació i participació sobre el Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural de la Serra de Collserola (PEPNat). L’objectiu d’aquest document és la protecció, conservació i millora del patrimoni natural i els valors geològics, biològics, ecològics, paisatgístics, etnològics, agrícoles i culturals d’aquest pulmó verd, que des del 2010 és Parc Natural. El PEPNat pretén ordenar i regular els usos del parc d’acord amb els seus valors ambientals i culturals.

Per tal d’informar i rebre els suggeriments i inquietuds de la ciutadania, el 28 de novembre hi ha convocada una sessió de treball i participació per als municipis de Montcada i Reixac i Cerdanyola del Vallès. La reunió es farà a l’Ateneu, de 18 a 20 h. També és possible participar-hi mitjançant una enquesta online allotjada a l’espai web www.amb.cat/pepnat, portal on hi ha tota la documentació sobre el projecte. Hi ha temps fins al 10 de desembre per omplir aquest formulari.

Comparteix: