Comencen les obres de remodelació del jardí del Museu d’Art de Cerdanyola

Es canviarà el paviment actual, s’arranjarà la paret mitgera amb bloc de pisos del costat i s’actuarà al sòcol de l’edifici per a minimitzar les humitats. El pressupost de les obres és de 179.328,89 euros i la durada prevista és de 6 mesos.

macobres2El pati del Museu d’Art de Cerdanyola – Can Domènech serà reformat. El paviment actual de llistons de fusta, deteriorat pel pas del temps, serà substituït per un paviment dur i accessible. A la resta del jardí es retiraran les pedres i es posarà un paviment d’aspecte més tou i naturalitzat. També s’aprofitarà per instal·lar un pedestal per a una escultura al costat de l’entrada al museu i es construirà una caseta multifuncional al mateix jardí. Així mateix es repararà el circuit d’aigua existent per tal que la font del jardí funcioni correctament.

D’altra banda, s’actuarà al sòcol de l’edifici per a minimitzar les humitats per capilaritat que arriben des del sòl. I s’arranjarà la paret mitgera amb l’edifici del número 90. Aquesta actuació consistirà en allargar la paret d’obra vista de color blanc fins a la tanca del jardí i substituir les actuals planxes d’uralita per planxes metàl·liques.

El pressupost d’adjudicació de les obres és de 179.328,89 euros i l’empresa que les durà a terme és Infraestructures Coser SL. La durada prevista dels treballs és de sis mesos.

Comparteix: