La planificació educativa a la ciutat a debat

L’acte estarà obert a la ciutadania, particularment a la comunitat educativa, i tindrà lloc el dilluns 26 de novembre, de 17h a 20h, al Museu d’Art de Cerdanyola.

CapturaLa Jornada Planificació Educativa a Cerdanyola l’obrirà en Xavier Bonal amb la ponència Planificació educativa per a l’equitat: criteris i equilibri territorial. Xavier Bonal Sarrió és professor del departament de Sociologia de la UAB, especialista en sociologia de l’educació i política educativa i director del grup de recerca Globalització, Educació i Polítiques Socials (GEPS) de la UAB. Tot seguit es presentarà l’Informe de planificació educativa de Cerdanyola del Vallès, elaborat per la Diputació de Barcelona.

Aquesta jornada té com a objectiu reflexionar sobre aspectes clau de la planificació educativa al municipi com la zonificació escolar, l’oferta d’ensenyaments existents i necessaris o els criteris a seguir en l’oferta educativa davant les variacions de població i possibles tipus de centres.

A la segona part de la jornada es recolliran, amb totes les dades disponibles i les orientacions professionals prèvies, les propostes i aportacions de les persones assistents, sobre els eixos temàtics plantejats.

La jornada se celebrarà el dilluns 26 de novembre a partir de les 17h al Museu d’Art de Cerdanyola. Per a les persones que ho necessitin s’oferirà servei d’acollida d’infants a l’Escola de Sant Martí (avinguda de Sant Iscle, 1)


Programa de la Jornada Planificació Educativa a Cerdanyola

Comparteix: