El programa Ja ‘Tardes’! torna aquesta tardor al Casal de Joves

Els divendres i dissabtes de novembre, el Casal de Joves Altimira acollirà la segona edició del programa d’activitats alternatives a l’oci de consum, adreçades al jovent de la ciutat. El diumenge 25 de novembre hi haurà una jornada contra les violències masclistes, a partir de les 12h.

Casal_JovesTorna la programació Ja ‘Tardes’! al Casal de Joves Altimira amb un ampli i variat ventall d’activitats i tallers dirigits a joves d’entre 12 i 19 anys. Els tallers s’organitzaran en una, dues o tres sessions d’entre una hora i hora i mitja de durada. Les places són limitades i les inscripcions (gratuïtes) es poden fer presencialment al Casal de Joves Altimira (passeig del Pont, 45) o a http://bit.ly/InfoJaTardes

Demà, divendres 16 de novembre, començarà la programació amb els taller de mecànica bàsica de bicis, d’edició i impressió en 3D i de Llengua de Signes. El dissabte 17 de novembre es completarà el primer cap de setmana amb un taller d’automaquillatge i un altre d’elaboració de cupcakes.

La programació Ja Tardes! s’allargarà fins a l’1 de desembre amb tallers de diferents temàtiques: cuina ‘gyozas’, henna i cuina hindú.

Amb motiu del Dia Internacional contra les Violències Masclistes i dins la programació del Ja ‘Tardes’! s’organitzarà, el dissabte 24 de novembre, la Jornada contra les violències masclistes. En el transcurs d’aquesta, es pintarà al mur del Casal de Joves Altimira el disseny del mural guanyador del concurs d’Instagram #MuralAltimira25N. A més, hi haurà un dinar popular, un taller d’autodefensa feminista i actuacions musicals, dansa…

Comparteix: