Black Friday al Mercat de Serraperera per celebrar els 44 anys

El mercat organitza un ‘Black Friday’ amb promocions i ofertes dels paradistes el divendres 23 de novembre.

mercat-de-serrapereraEl Mercat Municipal de Serraperera estrena logotip coincidint amb el seu 44è aniversari. La nova imatge és més actual, dinàmica i moderna,i i s’ha escollit el verd com a color predominant.

El dissabte 10 de novembre, les persones que es van apropar al mercat van rebre l’obsequi d’una bossa de la compra amb el nou logotip. A més, els paradistes van organitzar un aperitiu per als seus i les seves clientes.

La propera iniciativa de la Junta de l’Associació de Concessionaris del mercat és l’organització d’un ‘Black Friday’ el divendres 23 de novembre. Durant la jornada, les parades del mercat oferiran importants promocions i ofertes.

L’horari del mercat és:

  • Dilluns de 8h a 13h
  • Dimarts, dimecres i dijous de 8h a 14h
  • Divendres de 7h a 14h i de 17h a 20h
  • Dissabtes de 7h a 14:30h
Comparteix: