La III Jornada Esport escolar i Educació 360 reflexionarà sobre quin model d’esport escolar volem

Es presentaran les experiències de Sant Cugat del Vallès, Sabadell i Cerdanyola del Vallès. La jornada, oberta a tothom, es farà el dilluns 19 de novembre a partir de les 18 h al Museu d’Art de Cerdanyola – Can Domènech

poliesportiucanxarauLes persones, AFI i entitats vinculades a l’esport en general i l’escolar en particular són convocades a la III jornada Esport Escolar i Educació 360 que es planteja la pregunta: ‘Quin esport escolar volem?’.

Per reflexionar-hi i ajudar a respondre la qüestió que inspira la jornada l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través de les regidories d’Educació i Esports, presenta les experiències de Sant Cugat del Vallès, Sabadell i la de la nostra ciutat.

El programa previst és el següent:

18h Presentació de la jornada

18.15h Conferència: El model d’Esport Escolar al municipi de Sant Cugat del Vallès, a càrrec de. Xavi Requeno, Gerent de l’oficina d’Esports Escolar de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

18.35h Conferència: El model d’Esport Escolar al municipi de Sabadell, a càrrec de Sònia Rallo, Secretària Tècnica del Consell Esportiu de Sabadell.

18.55h. Conferència: El model d’Esport Escolar al municipi de Cerdanyola del Vallès, a càrrec de Paco Rubio, Tècnic d’Esports Municipal de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

19.15h. Comissió de treball.

19.45h. Cloenda de l’acte.

La I Jornada Esport Escolar i Educació 360, celebrada el 5 de març, es va dedicar a L’esport escolar com a temps educatiu. La II jornada, duta a terme el 19 de setembre, va consistir en una conferència de Joaquín Gairín titulada Los códigos éticos en las competiciones deportivas escolares .

Les Jornades sobre l’Esport Escolar sorgeixen en el marc del grup de treball sobre el paper de les famílies a la ciutat educadora del Projecte Educatiu de Cerdanyola (PEC).

Comparteix: