Cs Cerdanyola no assisteix al pregó de la Festa Major de Sant Martí per la presència de Toni Albà

El portaveu, Pau Ortolà, lamenta l’absència de la seva formació en el 40 aniversari de la festivitat, però recorda que l’actor “no representa a la majoria de ciutadans”.

csCap representant de Ciutadans Cerdanyola ha assistit al pregó de la Festa Major de Sant Martí, celebrat aquesta nit, “en protesta per la presència de l’actor Toni Albà com a pregoner”, ha explicat el portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) en el municipi, Pau Ortolà. El regidor ha justificat la decisió de la formació taronja en què “aquesta persona no representa a la majoria de ciutadans de Cerdanyola”. Albà ha estat immers en un procés judicial per atacar en els seus tuits ofensius a les forces de seguretat, jutges i polítics, entre ells la líder de Cs, Inés Arrimadas.

Pau Ortolà ha lamentat l’absència de Cs en una ocasió especial, ja que “sempre hem compartit aquest acte que dóna inici a uns festejos històrics”. En aquesta edició la Festa Major de Sant Martí, que finalitzarà el dilluns 12, compleix el seu 40 aniversari. Finalment, l’edil ha assegurat que els representants de Cs en la població “sí que assistiran a altres activitats programades”.

Comparteix: