Get on Up, Cerdanyola del Vallès!

Els Brodas BROS porten al Teatre Ateneu l’espectacle James Brown tribute. Serà el 17 de novembre, a partir de les 21 h. Entrades a 15 euros a la venda a www.cerdanyola.cat/teatre.

L’espectacle d’homenatge a James Brown fomentarà la participació del públic, que serà lliure d’aixecar-se de la butaca, ballar i cantar quan li vingui de gust. Es recupera l’esperit de les Block Parties sorgides als barris de Nova York a finals dels anys 70 que utilitzaven espais en desús per celebrar trobades en què la música, a través de DJs o MCs, i el grafiti coexistien en harmonia.

La dansa és espectacular i està  conduïda per la banda Nación Funk All-stars (el col·lectiu de músics especialitzats en música negra que porta prop de 15 anys escrivint dia a dia la història del funk, el soul i el disc estatal). Està capitanejada per Lalo López  de la Fundación Toni Manero. Són  5 ballarins, 6 músics i 2 cantants que  portaran al teatre l’energia del Hip Hop que va néixer gràcies a les festes Block Party

D’aquesta forma els Brodas Bros tornen als orígens del funk dels 80 amb temes del padrí del soul: James Brown, i d’altres com Bar-kays, Nas, Erik B & Rakim, Sugarhill gang, etc. Amb hits com Sex Machine el públic viurà una experiència única d’alt voltatge i amb molta energia.

 

Tribut a James Brown

James Brown va ser una de les figures més destacades de la música popular del segle XX. La revista Rolling Stone el va situar en la 7a posició en la llista dels 100 Grans Artistes de tots els temps.

La seva carrera va començar el 1953, quan va formar part del grup de gospel The Starlighters, i va continuar durant cinc dècades. Noranta-quatre de les seves cançons van entrar a les llistes d’èxits i els seus concerts són valorats com els millors directes que s’han vist sobre els escenaris. Brown és considerat el pare del funk i el padrí del soul. Cantava, ballava, tocava el piano, l’orgue i la bateria, era productor i compositor però no sabia llegir una partitura. És l’artista més samplejat de la història.

Comparteix: