Afectacions al trànsit amb motiu de la Festa de Sant Martí

El cap de setmana del 10 i 11 de novembre hi haurà diversos carrers del centre de la ciutat tancats al trànsit. A més, algunes línies de bus modificaran el seu recorregut.

Captura de pantalla de 2018-11-06 21-18-54

Cerdanyola del Vallès viurà la Festa de Sant Martí entre el divendres 9 i el dilluns 12 de novembre. La seva celebració comportarà talls de circulació en alguns carrers del centre de la ciutat. Durant el cap de setmana (10 i 11 de novembre) estarà tallat al trànsit el passeig de Cordelles, des del carrer de Santa Marcel·lina fins al carrer de Francesc Layret (excepte l’accés als pàrquings del carrer Sant Salvador) i el carrer de Lluís Companys des del carrer de Francesc Layret fins al passatge de l’Ajuntament. Els autobusos que circulen habitualment per aquest tram es desviaran per recorreguts alternatius (es poden consultar al plànol adjunt)

També estarà tallat a la circulació el tram del carrer de Francesc Layret entre el carrer del Foment i la plaça de l’Abat Oliba. En aquest cas no es podrà accedir als pàrquings entre les 7h i les 24h de dissabte i entre les 9h i les 22h del diumenge. Aquest tall a la circulació afectarà els itineraris de les línies 1 i 3 del bus urbà i la B7 del bus interurbà. Les tres modificaran el seu recorregut desviant-se pel passeig del Pont, avinguda de la Primavera i avinguda de Sant Iscle.

D’altra banda, la ubicació del Mercat Medieval al carrer de Sant Ramon afectarà l’accés als pàrquings del carrer Tort. L’entrada i sortida a aquest carrer es farà des del carrer de Sant Enric. L’accés als pàrquings del carrer de Sant Ramon s’efectuarà, tant d’entrada com de sortida, pel carrer de Santiago.

Talls de la circulació puntuals

El Correfoc està previst el dissabte 10 de novembre. La sortida serà des de la plaça de la Constitució a les 20:45h i recorrerà els carrers de Sant Antoni, de Santa Marce·lina, el passeig de Cordelles i arribarà a la plaça de l’Abat Oliba. Les línies interurbanes amb parada a Sant Casimir i Santa Marcel·lina seran desviades pel carrer de Francolí.

D’altra banda, la Cercavila de Cultura Popular, del diumenge 11 de novembre, sortirà a les 11h des del davant del Mercat de Serraperera. Recorrerà els carrers de Sant Casimir, Francolí, passeig de Cordelles fins a la plaça de l’Abat Oliba. En aquest cas, la Policia Local intentarà prioritzar en la mesura que sigui possible el transport públic.

En moments puntuals, la Policia Local també pot arribar a tallar el trànsit de vehicles a la plaça de Sant Ramon. Això faria que el bus urbà es desviés pe l’avinguda de Flor de Maig, carrer de Santa Rosa i avinguda de la Primavera.


Plànol amb les afectacions al trànsit i línies de bus

Comparteix: