Nou conveni per a potenciar el bàdminton a Cerdanyola

L’acord contempla el desenvolupament de diversos projectes relacionats amb la promoció, pràctica i alta competició del bàdminton a la ciutat.

IMG_4434L’Ajuntament i el president del Club Bàdminton Bellaterra han signat un conveni de col·laboració per a l’organització i desenvolupament de diversos projectes relacionats amb la promoció, pràctica i alta competició del bàdminton per a l’any 2018.

En concret el conveni contempla que l’entitat esportiva fomentarà l’activitat esportiva, competitiva, així com les activitats de lleure i socials, així com la integració social a través de l’esport i de la col·laboració amb el Servei d’Esports.

Les activitats programades per l’entitat i que es contemplen al conveni són l’organització d’alguna activitat o competició a les festes del Roser de Maig, com ara l’Open de Bàdminton “Roser de Maig”, l’organització de competicions d’àmbit territorial o nacional, els entrenaments d’iniciació i de perfeccionament, la promoció de l’esport i de l’esport per a persones amb diversitat funcional i la promoció del bàdminton als centres educatius.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès contribueix al finançament del projecte amb 2.260 euros.

Comparteix: