Cerdanyola se suma al Dia del TDAH

Ho farà il·luminant de taronja la façana de l’Ajuntament el 26 d’octubre a partir de les 20 h.

Imatge: psicologiaconpasion.com

Imatge: psicologiaconpasion.com

L’Ajuntament de Cerdanyola s’adhereix a la commemoració del Dia del Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH), una celebració que impulsa la Federació Espanyola d’Associacions d’Ajuda al TDAH (FEAADAH) emmarcada de la 11a edició de la Setmana Europea del TDAH.

En l’última assemblea nacional de la FEAADAH (Federació Espanyola d’Associacions d’Ajuda al TDAH) es va acordar fer un acte unitari el proper 26 d’octubre de 2018 consistent en sol·licitar la col·laboració de cada Ajuntament a fi de donar major visibilitat al trastorn i en suport i reconeixement de la tasca diària de les famílies i els seus afectats.

La Federació Catalana d’Associacions de Familiars i Afectats de TDAH amb el lema ‘la teva ciutat s’il·lumina per la igualtat i els nostres drets’, reivindica la integració d’afectats per TDAH, tant nens com adults. Juan Pérez president de la Federació Catalana afirma “El TDAH no pot seguir discriminant les persones, les diferències cerebrals pròpies del trastorn aporten també fortaleses i habilitats que fan les persones úniques i que poden ser de gran benefici en qualsevol lloc de feina, sempre que se les reconegui i potenciï”.

És per això que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, el proper 26 d’octubre de 2018 a partir de les 20 hores, il·luminarà la seva façana de color taronja sumant-se a altres municipis com Tarragona , Lleida, Mataró, Hospitalet de Llobregat i Sabadell.

Comparteix: