El Cerdanyola FC encadena la tercera victòria consecutiva

El Cerdanyola FC ha demostrat el bon moment de forma que travessa l’equip superant per 2-0 al Sants en un partit intens i amb alternatives.

IMG_20181021_170453Els verds han dominat amb claredat una primera part que començava amb un xut de cada equip, protagonitzats per Cano i Luis, en el primer minut de joc. Els de Toni Carrillo han buscat amb més insistència la porteria rival. En el minut 9, Albert López rebia una centrada de Pitu des de banda dreta però el seu xut a boca de canó el rebutjava Yaman. I en el 21’ ha arribat el premi, quan Cano rematava al fons de la xarxa un servei de cantonada servit per Pitu. El gol ha esperonat als vallesans que han buscat el segon. Però la més clara la tindria el Sants just abans del descans amb un xut de Fabre des de l’interior de l’àrea que ha salvat Del Rio amb una gran mà. Amb el 1-0 s’arribava al final dels primers 45 minuts.

A la represa, el Cerdanyola ha baixat una mica la intensitat i el Sants ha gaudit de dues ocasions clares per empatar, la primera en el 53’ quan Suma rematava fora després que Mario Canti pentinés un servei de banda, i en el 66 amb una rematada de Fabre que s’ha estavellat al travesser. En el 76’, Toni Carrillo ha donat entrada a Víctor Aliaga que ha tornat a endollar els verds en el partit. D’ell ha nascut el segon gol local, després d’una gran jugada per banda dreta s’ha internat dins l’àrea i ha assistit a Albert López que no ha perdonat davant Yaman. En els últims compassos del duel, els cerdanyolencs s’han tornat a fer amb el domini del joc i no ha renunciat a fer el tercer, però el marcador ja no s’ha mogut.

Amb la tercera victòria consecutiva, el Cerdanyola suma 16 punts i buscarà diumenge vinent continuar la ratxa en el camp de L’Hospitalet.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Del Rio, Pitu, Alberto, Dani Martí, Alex Torres, Ruben, Oscar Garcia, Angel de la Torre (Aliaga, 76’), Roger (Edgar Tejada, 69’), Albert López i Cano (Javi López,74’)

UE Sants: Yaman, Brian, Picolo, Aleix, Juli (Guille,46’), Fabre, Borrull (Crivi, 46’), David Cura, Suma (72’), Mario Cantí, Luis

Àrbitre: Joan Masip Vidal ha amonestat a Ruben i Cano pel Cerdanyola, i Brian, Luis i Guille pel Sants.

Gols: 1-0 Cano,21’; 2-0 Albert López 81′

Font: cfc.cat