Cerdanyola del Vallès amb Mallorca

L’equip de govern, reunit aquest matí a la Casa Consistorial, manifesta el condol i tot el suport de la ciutat a la població de Sant Llorenç des Cardassar, afectada per una important torrentada que ha comportat fins ara 12 víctimes mortals.

cerdanyola_amb_mallorca_0Els fets esdevinguts a l’est de l’illa de Mallorca, especialment a Sant Llorenç des Cardassar, Artà i s’Illot el passat dimarts 9 d’octubre, amb un gran aiguat i una torrentada que ha provocat la mort de dotze persones, en el moment de redactar aquesta informació, i importants pèrdues materials, han comportat la solidaritat de Cerdanyola del Vallès. L’executiu local, reunit aquest matí a la Casa Consistorial, s’ha solidaritzat amb la població illenca.

L’alcalde, Carles Escolà, l’ha fet públic en un tuit:

‘Des de @Cerdanyola del Vallès volem mostrar el nostre condol i donar tot el suport als germans de Sant Llorenç des Cardassar. Ens posem a disposició per qualsevol ajuda i servei. #Cerdanyola #Mallorca’

El govern local espera que les persones afectades recuperin com més aviat millor la normalitat.

Tornar al llistat de noticies

Comparteix: